Diving Zone Plaža Ploče, Budva, Crna Gora

Plaža Ploče , Budva , Crna Gora

Diving Zone i Alfa Diving Team svake godine od sredine juna pa do kraja avgusta organizuju kamp na plaži Ploče gde izvodimo stažne zarone. Prenosimo Vam utiske iz godine u godinu a u galeriji možete videti delić atmosfere nad i pod vodom.

Plaža Ploče locirana je na samo 7km od Budve. Dolazi se putem pored plaža Jaz i Trsteno. Parking je besplatan i obezbeđen a na plaži možete naći sve sadržaje koje možete zamisliti. Od ronjenja i skutera, koktel bara, kafića, picerije, restorana pa do mirnog dela plaže rezervisanog za odmor i relaksaciju.

Deo pod vodom je posebno interesantan radi činjenice da je tu nekada bio vojni poligon gde su vršena gađanja. Devastiranje dna je davno završeno a ono je sada obnovljeno i prekriveno raznovrsnim životom, tako da sa obale samo imamo 6 lokacija na kojima ronimo. Mravinjak, Mina, Vlajkove rupe, Kaskade, Amforište i Uškice. Pored ronjenja sa obale, čamcem vrlo brzo stižemo i do lokacija na Platamunima: Crkvica, Potkaplje, Saletova pećina ili olupine Oreste.

Pitajte nas

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi obuke, ekskurzija ili ronilačke opreme, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Hvala na upitu. Potrudićemo se da vam odgovorimo u najkraćem roku.