Novi sajt

Novi sajt

Sa velikim zadovoljstvom vam predstavljamo naš novi website. Uz krajnje jednostavan i sveden dizajn, nadamo se da smo vam učinili sadržaj na sajtu pristupačnijim i preglednijim. U dizajnu je posebna pažnja posvećena mobilnim uređajima, koji su danas sveprisutni. Novi sajt se prilagođava malim ekranima, tako da ćete lako moći da surfujete i sa svog telefona ili tableta.

Takođe smo dodali mogućnost da svaki tekst lako podelite na društvenim mrežama (facebook, google+, twitter) pritiskom na dugme u dnu strane. Na kraju, tu je i fullscreen galerija slika, koja će vam omogućiti da uživate u slikama sa naših ronjenja i putovanja u visokoj rezoluciji. Slike možete listati klikom miša ili tasterima levo/desno na tastaturi. Svaku sliku takođe možete jednostavno podeliti na društvenim mrežama klikom na strelicu u gornjem desnom uglu.

U narednim mesecima u planu je i da dodamo opciju za prijavljivanje na mejling listu, tako da možete da budete obavešteni o svim dešavanjima u klubu.

Nadamo se da vam se dopada naš novi sajt!

Vaš Alfa Diving Team.

Pitajte nas

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi obuke, ekskurzija ili ronilačke opreme, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Hvala na upitu. Potrudićemo se da vam odgovorimo u najkraćem roku.