Nedelja na Adi Ciganliji

Nedelja na Adi Ciganliji

Ada nedeljom. Rezervisano sa ronjenje.

U toku cele godine ronilački klub Alfa Diving Team obavlja stažne, trenažne i zarone u okviru kurseva Owd, Aowd i Rescue Diver.

Tokom dugogodišnjeg ronjenja na lokaciji kod kafića Smokvica i Bikini bar napravili smo pravi mali podvodni muzej raznih figura, amfora, ćupova. Napravljen je poligon koji povezuje mnoge zanimljive podvodne objekte.

Takođe preko puta naše polazne tačke, sa strane ostrva nalazi se potopljeni šlep za dopunu sirovinama, potopljen 1944. godine u savezničkom bombardovanju Beograda.

Noćni zaroni su posebno zanimljivi, dok taj deo Ade Ciganlije krasi bogat riblji fond. U svakom slučaju nas pod vodom očekuje dosta zabave.

Ukoliko želite da nam se pridružite dovoljno je da pozovete i rezervišete svoje mesto za ronjenje na jednoj od tri lokacije: Poligon, Lokacija Sidro, Lokacija potopljeni šlep.

Takođe u školi ronjenja Alfa Diving Team možete pohađati ronilačke kurseve svih sektora: ronjenje na dah, rekreativno ronjenje, tehničko ronjenje, profesionalne kurseva kao i kurseve spašavanja i pružanja prve pomoći.

Uživajte!

Pitajte nas

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi obuke, ekskurzija ili ronilačke opreme, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Hvala na upitu. Potrudićemo se da vam odgovorimo u najkraćem roku.