Trimix 80 M

Trimix 80 M Kurs

Nakon što si stekao svoju kvalifikaciju PSS "Trimix 60 M" i nakon dovoljno iskustava u korišćenju normoksik trimiksa, sigurno si poželeo da proširiš svoje horizonte i da dobiješ sertifikat za ronjenje na dubinama do 78 metara. To možeš ostvariti zahvaljujući PSS "Trimix 80 M" kursu.

Ovaj kurs je intenzivan i prvenstveno je baziran na vežbama, jer si osnovnu obuku, odnosno teoriju, već prošao na kursu PSS "Trimix 60 M". Sve što je još potrebno da uradiš je da se uvežbaš na dodatnu teškoću rada sa dve boce sa mešavinama za dekompresiju.

Kada uspešno završiš ovaj kurs dobićeš sertifikat koji potvrđuje da si osposobljen za samostalno ronjenje u granicama utvrđenim za tehničko ronjenje i uz sledeća ograničenja:

  • maksimalna dubina 78 metara
  • možeš koristiti mešavine kiseonika i azota (nitrox) i mešavine kiseonik, azot, helijum (trimix), sa procentom kiseonika od 16 ili više procenata
  • možeš koristiti do dve različite mešavine za dekompresiju, koje se razlikuje od mešavine koja se koristi za ronjenje na dnu

Drugi Technical kursevi

PROFESIONALNI
Technical Instructor
Technical Instructor Trainer

Pitajte nas

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi obuke, ekskurzija ili ronilačke opreme, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Hvala na upitu. Potrudićemo se da vam odgovorimo u najkraćem roku.