Accelerated Decompression

Accelerated Decompression Kurs

Stekao si kvalifikaciju PSS Dekompression Tehniques, a uz to si položio kurs specijalnosti PSS Nitrox i na taj si način produžio vreme boravka pod vodom bez dekompresionih zastanaka.

Želiš da iskoristiš prednosti mešavine Nitrox (ili čistog kiseonika) te na taj način smanjiš vreme dekompresije. Ništa lakše: Pristupi kursu PSS „Accelerated Decompression Tehniques“ koji je logičnan nastavak obuke nakon završenog kursa Decompression Techniques.

Znanje i veštine koje ćeš naučiti na tom kursu, pomoćiće ti da značajno smanjiš vreme dekompresije zato što koristiš kiseonikom obogaćene mešavine. Naučićeš kako zameniti smesu gasova tokom zarona i pre svega kako pravilno izabrati smese gasova za dekompresiju.

Nakon uspešno završenog kursa dobićeš karticu koja potvrđuje da si sposoban samostalno roniti unutar granica rekreativnog ronjenja i sa ograničenjima koja se odnose na maksimalnu dubinu od 50 metara, te da ukupno vreme predviđene dekompresije zajedno sa izronom ne sme preći 45 minuta (ne samo u izuzetnim situacijama) da možeš upotrebljavati mešavine kiseonik – azot sa procentom kiseonika više od 20%, a za dekompresiju možeš koristiti samo jednu mešavinu sa procentom kiseonika između 32% i 100%.

Drugi Technical kursevi

PROFESIONALNI
Technical Instructor
Technical Instructor Trainer

Pitajte nas

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi obuke, ekskurzija ili ronilačke opreme, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Hvala na upitu. Potrudićemo se da vam odgovorimo u najkraćem roku.