Trimix 100 M

Trimix 100 M Kurs

Nakon što si stekao svoju kvalifikaciju PSS "Trimix 80 M" i nakon dovoljno iskustava u korišćenju trimiksa, sigurno želiš da svoje znanje i veštine krunišeš najvećim mogućim sertifikatom, koji ti omogućava da zaroniš na dubine do 100 metara.

Ovaj kurs je intenzivan i prvenstveno je baziran na vežbama, jer si osnovnu obuku, odnosno teoriju, već prošao na kursu PSS "Trimix 60 M", a to si kasnije usavršio na kursu PSS "Trimix 80 M". Sve što je još potrebno da uradiš je da se navikneš na dodatnu poteškoću korišćenja i "putne" mešavine, s obzirom na to da je mešavina za disanje na dnu hipoksična.

Većina onih koji poseduju sertifikat PSS "Trimix 100 M" su svoj sertifikat stekli na raznim istraživačkim ekspedicijama u okviru programa "D.W.E.L.L.E.R". Projekat je kreiran od strane PSS sekcije za tehničko ronjenje, koja je postigla veliki uspeh u istraživanju i dokumentovanju olupina koje se nalaze na velikim dubinama. Da li si i ti spreman da postaneš istraživač velikih dubina?

Kada uspešno završiš ovaj kurs dobićeš sertifikat koji potvrđuje da si osposobljen za samostalno ronjenje u granicama utvrđenim za tehničko ronjenje i uz sledeća ograničenja:

  • maksimalna dubina 100 metara
  • možeš koristiti mešavine kiseonika i azota (nitrox) i mešavine kiseonik, azot, helijum (trimix), sa procentom kiseonika većim od 12 procenata
  • za dekompresiju možeš koristiti najmanje dve različite mešavine, koje se razlikuju od mešavine koju koristiš na dnu tokom ronjenja

Drugi Technical kursevi

PROFESIONALNI
Technical Instructor
Technical Instructor Trainer

Pitajte nas

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi obuke, ekskurzija ili ronilačke opreme, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Hvala na upitu. Potrudićemo se da vam odgovorimo u najkraćem roku.