Oxygen in Diving Emergencies

Oxygen in Diving Emergencies Kurs

Osposobljen si za pružanje prve pomoći i oživljavanje, imaš važeću kvalifikaciju PSS First Aid C.P.R. Sposoban si pomoći svojim partnerima roniocima, ali u slučaju dekompresijske bolesti (embolije ili druge nesreće) unesrećenom treba dati čisti kiseonik. Radi toga PSS je pripremio poseban kurs koji se zove „Oxygen in Diving Emergencies“. On predstavlja važnu dopunu za ronioce koji imaju kurs prve pomoći i oživljavanja, te je radi toga uslov za pristup na bilo koji kurs PSS profesionalnog nivoa.

Ovi kursevi su ti omogućili dobru pripremu kao spasioca, sposobnost za suočenje sa nesrećama, a „ kurs davanje kiseonika kod ronilačkih nesreća“ pomoći će ti da kod ronilačkih incidenata postupaš razumno i efikasno, te će te naučiti kako pravilno postupati. Naučićeš nekoliko različitih načina odnosno sistema udisanja čistog kiseonika: disanje na zahtev, disanje sa velikim i malim protokom kiseonika itd.

Nakon uspešno završenog kursa dobićeš kvalifikaciju PSS Emergency Procedures- Oxygen in Diving Emergencies koja potvrđuje tvoju sposobnost spašavanja. Kvalifikacija Oxygen in Diving Emergencies ističe svake dve godine jer se pravila i međunarodne procedure za pružanje prve pomoći stalno menjaju. Ako kvalifikaciju ne obnoviš pre isteka, kurs ćeš morati da ponoviš.

Drugi Emergency kursevi

Pitajte nas

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi obuke, ekskurzija ili ronilačke opreme, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Hvala na upitu. Potrudićemo se da vam odgovorimo u najkraćem roku.