Bol, Brač, Croatia 2015

Bol, Brač, Croatia 2015

Drugi po redu skup tehničkih ronilaca na ostrvu Brač okupio je veliki broj interesenata ne samo iz sfere tehničkog ronjenja nego i rekreativaca i apneaša. Predavanja iz oblasti medicine zainteresovala su sve prisutne a pojašnjenja dr. Darka Kovačevića predstavnika DAN Hrvatska i dr. Zorana Valića profesora medicinskog fakulteta u Splitu definisala su dalji put razvoja teorije dekompresije. Takodje Damir Podnar je analizirao nekoliko ronilačkih incidenata koji su se na žalost dogodili u skoroj prošlosti, dok je publika aktivno učestvovala u tome. Za kraj je ostalo fascinantno predavanja o ajkulama dr. Alena Solda profesora univerziteta u Splitu.

Preko dana učesnici su imali prilike da testiraju Scubapro regulatore, Suex podvodne skutere, Gral Marine ronilačke lampe te Inspiration rebreather. Bilo je moguće i pristupiti specijalističkom kursu "Cavern diver" te praktični deo kursa izvesti u pećini Lučice.

Večernja druženja uz ribu na roštilju i domaće vino upotpunila su idiličnu sliku ove konferencije.

Pitajte nas

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi obuke, ekskurzija ili ronilačke opreme, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Hvala na upitu. Potrudićemo se da vam odgovorimo u najkraćem roku.