Aktuelnosti

Alfa Diving Team Škola ronjenja u Crnoj Gori

August 2016
Alfa Diving Team škola ronjenja i ove godine je provela leto na plaži Ploče u Crnoj Gori. Nakon dva i po meseca rada, mnogo odrađenih Intro Zarona gde su "obični ljudi" imali prilike da se upoznaju sa lepotama podvodnog sveta, još više Ronjenja sa iskusnim i manje iskusnim roniocima, zahvaljujmo se ...
Opširnije

Ronilačke igre Tašmajdan 2016.

March 2016
Ovaj trening smo iskoristili da se malo zabavimo. Podelili smo se u četiri grupe po tri takmičara i igrali četiri igre: košarka, matematika, kofa i slepe maske. Dve grupe su podelile prvo mesto, a dve drugo, što znači..svi smo pobedili :)))
Opširnije

Весели Божић 2016!

January 2016
Kao i svake godine samo još brojniji proslavljamo Božić na nama svojstven način jer šta radiš za Božić radićeš to isto cele godine... Pozdrav od Alfa Diving Team-a
Opširnije

Plan i program za 2016. godinu

December 2015
Opširnije

Perućac 2015.

October 2015
Alfa Diving Team je za svoje zaslužne članove organizovao vikend ronjenje na jezeru Perućac na Drini. Izolovani dva dana samo sa kompresorom i bocama uspeli smo da preživimo i ovu nedaću.
Opširnije

Pitajte nas

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi obuke, ekskurzija ili ronilačke opreme, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Hvala na upitu. Potrudićemo se da vam odgovorimo u najkraćem roku.